Referencer

De tilbagemeldinger jeg ofte får på mine behandlinger er, at de giver folk ro, de får kontakt med hele deres krop og deres åndedræt. De lærer at stoppe op, lytte til kroppens signaler, og kan bruge de ressourcer, det giver i hverdagen. Behandlingerne har afhjulpet

  • Migræne
  • Spændingshovedpine
  • Uro
  • Angst
  • Smerter
  • Muskelspændinger i kroppen

 

Erfaringer fra personer som har modtaget kropsbehandling.

Sara: ”Fik ro, hjælp mod min angst, kontakt med min krop og mit åndedræt.”

Jeg begyndte til massage hos Jette, fordi jeg fik det anbefalet af en kollega. I den periode havde jeg netop fået diagnosticeret angst, og kæmpede meget med spændingshovedpine i forbindelse med mange angstanfald.

Jeg fortalte Jette om min angstdiagnose, og de mange fysiske følger det havde for mig, desuden om nogle af de følelsesmæssige ting jeg gennemgik. Jeg følte mig meget tryg ved at snakke med Jette om disse meget personlige ting.

Under massagen huskede Jette mig på mit åndedræt gentagne gange, hvor jeg under andre massagebehandlinger som regel har ligget og holdt vejret - det har passet rigtig godt til mig, da jeg oplever, at spændingerne i min krop løsner op, når jeg har fokus på den dybe vejrtrækning.

Massagen virkede meget beroligende på mig, og jeg oplevede at jeg mærkede min krop mere, end jeg havde gjort længe. Derfor har jeg gået til behandlinger hos Jette fast månedligt gennem det sidste halvandet år. Jeg oplevede det hurtigt meget trygt at komme til behandlinger hos Jette - jeg kunne fortælle om hvordan jeg havde det, hvilken følelse jeg havde i kroppen, og hvor jeg oplevede spændinger.

Jette er enormt god til at kæde disse ting sammen og bruge det i behandlingen. Når jeg går derfra efter en behandling, føles det altid som om, at jeg kan mærke min krop fuldstændigt og kan trække vejret ud i hele kroppen.

Jeg vil helt klart anbefale behandlingen til alle, der har brug for at komme lidt mere ned i deres krop. Særligt mennesker der kæmper med stress, angst og lignende. Desuden vil jeg klart anbefale behandlingen til mennesker med muskelspændinger - jeg er selv løber og har en nerveskade i benet, og behandlingerne afhjælper de gange jeg får smerter og spændinger i kroppen.

 

LiseLotte:Gotvedmassage hjalp på min migræne og jeg får løsnet op i min krop.”

Jeg har lidt af migræne i mange år, og har prøvet mange forskellige alternative behandlinger, men der har ikke været nogen, der har kunne hjælpe mig på længere sigt. Jeg laver yoga og Gotved gymnastik. Så tilfældigt så jeg et opslag om Godtved massage, jeg bestilte en tid.

Jette var meget lyttende og grundig, hun arbejdede meget på hovedpinepunkterne, det var tydeligt meget smertefuldt. Samtidig har jeg en lille skævhed i ryggen og mange spændinger i hele højre side af kroppen.

Selve behandlingen, hvor jeg skal bruge åndedrættet, gør mig godt. Jeg føler virkelig, at jeg kan slappe af, og smerterne fortager sig. Efter første behandling følte jeg, at Jette fik fat i de rigtige punkter og løsnet op i min krop, hvilket hjalp mig.

Jeg går i en periode hver 14. dag, jeg får forskellige øvelser til hjemmebrug. I den periode har jeg meget få migræneanfald. Det er virkelig dejligt. Nu går jeg ca. en gang om måneden og får massage, og mine migræneanfald er meget sjældne. Der kan gå op til flere måneder, hvor jeg ingen anfald har. Jeg kan varmt anbefale Gotved massage.

 

Erfaringer fra deltagere på hold med Gotved gymnastik

Mette
Jeg har fået spændinger væk og jeg får øvet min balance og koordination. Balance i krop og sind.

Kurt Ole
Smidiggørelse. Bedre overensstemmelse mellem krop og sind. Glæde. Kropsnæring.

Ellen
Velvære og indre ro. Energi og glæde. Dejlig varieret program fra gang til gang.

Conni
Høj puls og velvære!